banner espa

Η νέα διάσταση των AMR

Τα προϊόντα AGILOX σχεδιάστηκαν για πελάτες που χρειάζονται ανθεκτικά και ευκίνητα robot, αλλά θέλουν να αποφύγουν τη χρήση περίπλοκου εξοπλισμού, όπως master computers και βοηθήματα πλοήγησης, άρα και επενδύσεις σε υποδομή π.χ. λογισμικό διαχείρισης στόλου ή χάρτες απεικόνισης.

Η AGILOX ανέπτυξε τις απλούστερες λύσεις AMR της αγοράς, καθώς όλες οι λύσεις και τα προϊόντα της βασίζονται σε μια μοναδική πλατφόρμα λογισμικού, μέσω της οποίας όλοι οι χρήστες της επωφελούνται από έναν ιδανικό συνδυασμό λογισμικού, μηχανικής, αισθητήρων και ενεργοποιητών, όποιο ρομπότ και αν χρησιμοποιούν. Για αλληλεπίδραση με τα AMR της AGILOX, δεν είναι απαραίτητη η εγκατάσταση κάποιας επιπλέον εφαρμογής. Αρκεί η χρήση ενός συμβατικού web browser, μέσω του οποίου οι χρήστες μπορούν εύκολα και γρήγορα να συνδεθούν οποιαδήποτε στιγμή, με οποιοδήποτε robot, με αποτέλεσμα να ελέγχουν πλήρως τον στόλο τους

Η Mobile Technology αναλαμβάνει το σχεδιασμό, την εγκατάσταση και την τεχνική υποστήριξη λύσεων που περιλαμβάνουν AMR της AGILOX σε Ελλάδα και Κύπρο, για αυτό επικοινωνήστε με έναν από τους έμπειρους Συμβούλους Πωλήσεών μας και επιλέξτε το ρομπότ που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες:

1. AGILOX ONE - Το AMR που πάει παντού | 2. AGILOX OCF - Το θωρηκτό | 3. AGILOX ODM - Το βραβευμένο | 4. AGILOX OPS - Το ευέλικτο

Τί κάνει τα AMR της AGILOX μοναδικά

Τί κάνει τα AMR της AGILOX μοναδικά
  • Με ανοιχτές διεπαφές επιτρέπουν την αλληλεπίδραση με περιφερειακό εξοπλισμό, όπως συστήματα πυρασφάλειας, πόρτες μεγάλης ταχύτητας, φωτεινούς σηματοδότες ή ραουλόδρομους.
  • Η ανάλυση δεδομένων που χρησιμοποιούν σας δίνουν τη δυνατότητα να συμπληρώσετε αξιολογήσεις απόδοσης και με αυτό τον τρόπο να εντοπίσετε πιθανές προκλήσεις της διαδικασίας σε πρώιμο στάδιο και να διευκολύνετε τη συντήρηση.
  • Τίθενται σε λειτουργία στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, μέσω ενός απλού Plug & Perform. Χρησιμοποιώντας 2D laser scanner, τα ρομπότ της AGILOX ανιχνεύουν το χωρικό περίγραμμα και δημιουργούν τον απαιτούμενο χάρτη πλοήγησης αυτόνομα, άρα το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο αρμόδιος μηχανικός είναι να προσθέσει τις τελευταίες πινελιές σε λίγα μόλις βήματα.

 

Αυτόνομη κίνηση & Ικανότητα επικοινωνίας με άλλα AMR

Αυτόνομη κίνηση & Ικανότητα επικοινωνίας με άλλα AMR
  • Η μέχρι πρότινος κουραστική δημιουργία ή μεταφορά σταθμών στο χάρτη μπορεί πλέον να υλοποιηθεί εύκολα και γρήγορα με ένα απλό drag & drop ή δεξί κλικ στο ποντίκι. Μόλις ο χάρτης ολοκληρωθεί, τα ρομπότ της AGILOX εργάζονται εντελώς αυτόνομα. Οι εντολές μεταδίδονται απευθείας στα AMR μέσω WLAN, επιτρέποντας στα ρομπότ να τις αναμεταδίδουν μεταξύ τους.
  • Πάντα αξιολογούν τη διαδρομή που ακολουθούν σε πραγματικό χρόνο, ώστε κάθε φορά να επιλέγουν τη βέλτιστη δυνατή διαδρομή. Αποφεύγουν εμπόδια, ακολουθώντας μία αυτόματα επαναπροσδιοριζόμενη διαδρομή και μεταφέρουν την πληροφορία άμεσα στα άλλα AMR της AGILOX εντός του χώρου, προλαμβάνοντας δυνητικά προβλήματα.
  • Επικοινωνούν μεταξύ τους. Το ένα ρομπότ γνωρίζει ανά πάσα στιγμή ποια εργασία έχει αναλάβει το άλλο ρομπότ και που βρίσκεται. Εφαρμόζοντας έξυπνη ιεράρχηση και μεμονωμένες διανομές εντολών, οι λύσεις της AGILOX μπορούν να σας εγγυηθούν τη μέγιστη δυνατή απόδοση.

'Αμεση Ενσωμάτωση - Εύκολη Διαχείριση

'Αμεση Ενσωμάτωση - Εύκολη Διαχείριση
  • Το πρώτο AMR μπορεί να ενσωματωθεί στο εργασιακό περιβάλλον του και να τεθεί σε λειτουργία σε λιγότερο από 12 ώρες, ενώ κάθε νέο ρομπότ χρειάζεται λιγότερο από 20 λεπτά.
  • Αν δύο AMR θέλουν να χρησιμοποιήσουν την ίδια διαδρομή και ο χώρος δεν επαρκεί και για τα δύο, τα ρομπότ της AGILOX θα βρουν τη λύση μόνα τους, διασφαλίζοντας ότι η ροή εργασιών δεν θα διαταραχθεί.
  • Με λίγα μόνο κλικ, μπορείτε να ορίσετε τους σταθμούς φόρτωσης και εκφόρτωσης, καθώς και τις ζώνες εκτέλεσης εντολών των AGILOX π.χ. τη διέλευσή τους μέσα από αυτόματες κυλιόμενες θύρες ή τη χρήση ασανσέρ, για να μεταβούν σε άλλο όροφο.
Close

Με ενδιαφέρει

Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Activate