banner espa

Fetch AMR

Τα Fetch AMR ανεβάζουν την παραγωγικότητα σε άλλο επίπεδο, γιατί αυτοματοποιούν τις μεταφορές εμπορευμάτων εντός των αποθηκών και κατ’ επέκταση, δίνουν στο έμψυχο δυναμικό σας την ευχέρεια να επικεντρωθεί σε πιο σύνθετες εργασίες. Στην πράξη, δηλαδή, σας βοηθάνε να πετύχετε τη μέγιστη δυνατή απόδοση μέσω της συνεργασίας ανθρώπων, ρομπότ και λογισμικού, συντονίζοντας εργασίες και συγχρονίζοντας υφιστάμενες και νέες τεχνολογίες, με αποτέλεσμα να λαμβάνετε εξυπνότερες αποφάσεις και να προσαρμόζεστε ταχύτερα στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς.

Επίσης, τα AMR της Fetch ενσωματώνονται εύκολα στην υπάρχουσα υποδομή σας και αποδίδουν άμεσο ROI. Αποδεικνύονται εξαιρετικά αποτελεσματικά σε δυναμικά περιβάλλοντα εργασίας και η διαχείρισή τους μέσα από την πλατφόρμα Symmetry σας προσφέρει μεγάλη ευελιξία, για να πετύχετε μακροπρόθεσμη ανάπτυξη, καθώς σας επιτρέπει να αυτοματοποιείτε εργασίες, όταν και όποτε το χρειάζεστε, αλλά και να ανασυντάξετε τα ρομπότ σας, εφόσον το επιθυμείτε. Η cloud πλατφόρμα Zebra Symmetry κάνει πραγματικότητα την ισορροπημένη συνεργασία μεταξύ του έμψυχου δυναμικού σας και των AMR, γιατί είναι ιδιαίτερα εύχρηστη και προσβάσιμη από οπουδήποτε, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να τα διαχειριστείτε και να τροποποιήσετε τη ροή εργασιών τους, με λίγα μόνο κλικ. 

Είστε έτοιμοι να αυξήσετε την παραγωγικότητα του έμψυχου δυναμικού σας με τα Fetch AMR;
Η Mobile Technology είναι Mobile Robotics Specialist Partner της Zebra στην Ελλάδα, για αυτό επικοινωνήστε με τους έμπειρους Σύμβουλους Πωλήσεών μας και θα σας λύσουν κάθε απορία.

 

Fetch100 Connect

Fetch100 Connect

Το Fetch100 Connect παραλαμβάνει και παραδίδει καρότσια έως και 57 κιλών, αυτοματοποιημένα. Μεταφέρει δηλαδή καρότσια από το ένα σημείο στο άλλο και συγκριτικά με την χειροκίνητη μεταφορά, περιορίζει σημαντικά, τόσο τις μη παραγωγικές μετακινήσεις του προσωπικού με τα πόδια, όσο και τον συνολικό χρόνο μετακίνησής τους εντός των εγκαταστάσεών σας.

 


 

Fetch100 Roller

 

Fetch100 Roller

Το Fetch100 Roller περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο conveyor top που εναποθέτει και απορρίπτει/απομακρύνει totes και κάδους αυτοματοποιημένα, δίχως να απαιτείται ανθρώπινη παρέμβαση. Τώρα μπορείτε να μειώσετε τα γραμμικά μποτιλιαρίσματα» που αποτελούν σύνηθες φαινόμενο στις διαδρομές μονής κατεύθυνσης των συμβατικών μεταφορών, αυτοματοποιώντας την παράδοση εμπορευμάτων σας από και προς συγκεκριμένους χώρους εργασίας, αντί αυτά να μετακινούνται υποχρεωτικά σε μία προδιαγεγραμμένη πορεία μονής κατεύθυνσης.

 

Fetch100 Shelf

Fetch100 Shelf

Το Fetch100 Shelf μεταφέρει πακέτα, totes και bins/κάδους έως και 78 κιλών. Διεκπεραιώνει αυτοματοποιημένες μεταφορές κυριολεκτικά σε κάθε είδους εγκατάσταση και με διαφορετικά φορτία, χάρη στο παραμετροποιήσιμο σύστημα ραφιών του. Επίσης, διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη αφής που μπορεί να προγραμματιστεί για την υποστήριξη μεγάλης ποικιλίας εργασιών, όπως είναι οι επαναλαμβανόμενες κινήσεις, οι lineside/πλευρικές παραδόσεις, AS/RS to pack out και η αναπλήρωση ραφιών.


 

Fetch100 Flex Series

Fetch100 Flex Series

Fetch100 Flex is built specifically for the Zebra Fulfillment Solution. It features a barcode scanner, NFC reader for badges, and a touchscreen for picker guidance and interactions. Zebra Symmetry software integrates with your WMS to optimize resource utilization for your picking operation.

Fetch100 Research

Fetch100 Research

Το Fetch100 Research αναπτύχθηκε με γνώμονα τις ανάγκες της ακαδημαϊκής έρευνας και των εκπαιδευτικών, λειτουργεί με Robot Operating Systems (ROS) και σας προσφέρει τη μέγιστη δυνατή χρηστικότητα.


 

Fetch100 OEM Base

Fetch100 OEM Base

Σας δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώσετε τη δική σας αυτοματοποιημένη λύση, χρησιμοποιώντας μία αποδεδειγμένα αξιόπιστη πλατφόρμα. Το Fetch 100 OEM Base σχεδιάστηκε, με στόχο την επεκτασιμότητα και προτεραιότητα την ασφάλεια, ενώ είναι ένα οικονομικό προϊόν που μπορεί να αξιοποιηθεί σε ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών.

Activate