banner espa

ΝΑΟ

Το ανθρωποειδές ρομπότ ΝΑΟ της United Robotics Group (πρώην SoftBank Robotics) διατίθεται από τη Mobile Technology. Αποκτήστε την πρόσφατη έκδοση 6ης γενιάς, η οποία διαθέτει νέο ενσωματωμένο CPU και ενισχυμένη απόδοση. Για να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες του ρομπότ στο μέγιστο βαθμό, αναπτύξαμε εξειδικευμένες εφαρμογές λογισμικού για την εκπαίδευση και την εξυπηρέτηση κοινού. Παράλληλα, όμως, αναλαμβάνουμε τη δημιουργία νέων εφαρμογών που απευθύνονται σε διαφορετικές ανάγκες π.χ. λιανικής, υγείας κ.ο.κ. σύμφωνα με τις προδιαγραφές της εκάστοτε εταιρείας.  

Τεχνικά Χαρακτηριστικά & Δυνατότητες

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ρομπότ ΝΑΟ

• Έχει ύψος 58εκ, δύο πόδια και «στρογγυλεμένα» χαρακτηριστικά, που το κάνουν πιο οικείο
• Λειτουργεί με ανοιχτή και πλήρως προγραμματιζόμενη πλατφόρμα
• Αναγνωρίζει σχήματα, αντικείμενα, ακόμα και ανθρώπους μέσω των δύο 2D cameras που διαθέτει
• Καταλαβαίνει και μιλάει 20 γλώσσες, μεταξύ αυτών και Ελληνικά
• Είναι εξοπλισμένος με 4 directional μικρόφωνα και ηχεία, για να αλληλοεπιδρά καλύτερα με ανθρώπους
• Αντιλαμβάνεται το περιβάλλον του και τοποθετείται σε αυτό, με τη βοήθεια ραντάρ, εσωτερικής μονάδας και 7 αισθητήρων αφής που βρίσκονται στο κεφάλι, στα χέρια και στα πόδια του
• Κινείται και περιστρέφεται στον χώρο με ευελιξία

Πού μπορείτε να αξιοποιήσετε το ρομπότ ΝΑΟ

Εκπαίδευση - Έρευνα

Αποτελεί εξαιρετικό εργαλείο προγραμματισμού και για αυτό έχει καθιερωθεί διεθνώς στον τομέα της έρευνας, αλλά και της εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων, ξεκινώντας από το δημοτικό και φτάνοντας μέχρι το πανεπιστήμιο. Εκπαιδευτικοί και μαθητές μπορούν να δημιουργήσουν περιεχόμενο και να αποκτήσουν γνώσεις με τον πιο δημιουργικό και διασκεδαστικό τρόπο. Η φιλική προσέγγιση του ΝΑΟ προκαλεί αμέσως τη συμπάθεια και εμπνέει ακόμα και τα πιο ντροπαλά παιδιά να συμμετέχουν στα μαθήματα και να εκφραστούν εντός της ομάδας, βελτιώνοντας με αυτό τον τρόπο τις κοινωνικές τους δεξιότητές, αλλά και την αυτοπειθαρχία τους. Για τους παραπάνω λόγους είναι ιδανική λύση για την υλοποίηση προγραμμάτων εξατομικευμένης εκπαίδευσης (IEP - Individualized Education Program) που ανταποκρίνονται στις ειδικές ανάγκες μαθητών με συμπεριφορικές διαταραχές, αυτισμό κ.α.

Εκπαιδευτικές εφαρμογές της Mobile Technology 

Αποκτήστε την εφαρμογή Starter Pack και συνδυάστε τη με μία ή περισσότερες εφαρμογές της επιλογής σας.

Προσεχώς θα μπορείτε να επιλέξετε από τα set εκπαιδευτικών εφαρμογών της Mobile Technology, τα οποία είναι κατάλληλα για μαθητές Νηπιαγωγείου-Δημοτικού:

- English Learning (1. Speaking Practice | 2. Grammar Game | 3. Accent Game | 4. Picture Game)

- Κυκλοφοριακή Αγωγή (1. Προσοχή στο Φανάρι | 2. Ο Τροχονόμος | 3. Μαθαίνω τα Σήματα | 4. Παίζω με τα Σήματα)

- Διατροφή (1. Τρώμε Υγιεινά | 2. Τι να φάω)

- Σεξουαλική Αγωγή (1. Ασφαλές Αγγιγμα)

- Αυτισμός (1. Βρες το ζώο | 2. Ο ΝΑΟ λέει )

- Νοηματική 

- Γεωγραφία (1. Ο Χάρτης του ΝΑΟ)

- Εικαστικά (1. Μαθαίνω τα Χρώματα | 2. Παίζω με τα Χρώματα)

- Μουσική (1. Βρες το Μουσικό Όργανο | 2. Μπες στο Ρυθμό)

Εξυπηρέτηση Κοινού (Δημόσιο & Λιανική)

Μπορεί να αναδειχθεί στον καλύτερο ambassador, γιατί μαγνητίζει την προσοχή του κοινού και επικοινωνεί μηνύματα με μεγαλύτερη συνέπεια από οποιαδήποτε προωθητική ομάδα ή εργαζόμενο. Ο ΝΑΟ ενημερώνει για τις τρέχουσες προσφορές ή καμπάνιες σας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο και γίνεται ιδανικός «πωλητής» σε επίπεδο upselling ή cross-selling, καθώς οι προτάσεις του στους πελάτες σας είναι προσωποποιημένες π.χ. για προϊόντα παρόμοια με αυτά που έχουν ήδη αγοράσει. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι λειτουργεί ως αξιόπιστος Data Generator, διενεργώντας ερωτηματολόγια ικανοποίησης πελατών κ.α. έρευνες.

Επιπρόσθετα, παρέχει υπηρεσίες receptionist υψηλών προδιαγραφών, είτε για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών-πελατών σας, όσο περιμένουν στην ουρά του ταμείου, είτε απαντώντας σε συχνές ερωτήσεις (FAQs) κ.ο.κ. με αποτέλεσμα να επιτρέπει στο έμψυχο δυναμικό σας να επικεντρωθεί σε άλλες πιο παραγωγικές εργασίες.

Ανακαλύψτε την εφαρμογή Εξυπηρέτηση Κοινού για Δημόσιες Υπηρεσίες

Υγεία

Εκτός από τις ανάγκες παιδιών με ΔΑΦ, ο ΝΑΟ συνδράμει εξίσου αποτελεσματικά στο έργο των επαγγελματιών υγείας στο στάδιο της πρόληψης, αλλά και της θεραπείας. Μπορεί για παράδειγμα να λειτουργήσει ως κινητή πλατφόρμα τηλεφαρμακευτικής, καταγράφοντας λεπτομερώς το ιστορικό των ασθενών, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία γιατρών, καθώς επίσης και να αφυπνίσει το κοινό με καμπάνιες πρόληψης και ενημέρωσης λ.χ. για τα μέτρα προστασίας από πανδημία. Επιπρόσθετα, αναλαμβάνει την επίσκεψη ασθενών στους θαλάμους και ειδοποιεί το υπεύθυνο ιατρικό προσωπικό, όταν υπάρχει έκτακτη ανάγκη, όπως πτώση ή άλλος θόρυβος, ενώ επίσης συμμετέχει ενεργά στην αποθεραπεία τους π.χ. παροτρύνοντάς τους να ασκηθούν σωματικά ή νοητικά. Παράλληλα, Ο ΝΑΟ μπορεί να αξιοποιηθεί στην παροχή διοικητικών υπηρεσιών, όπως υποδοχή και ψυχαγωγία επισκεπτών, συμβουλευτική, εξαγωγή reports on demand κ.α.

 

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το ανθρωποειδές ρομπότ ΝΑΟ, επικοινωνήστε με έναν εκπρόσωπό μας.

 

Activate