banner espa

Ψηφιακές Ετικέτες Ραφιού

Η λύση ηλεκτρονικών ραφιού (ESL) με τη μεγαλύτερη απήχηση και αξιοπιστία διεθνώς φέρει την υπογραφή της VusionGroup  (πρώην SES-Imagotag) και ήδη χρησιμοποιείται από 350 επιχειρήσεις λιανικής και 35.000 καταστήματα ανά τον κόσμο.
Η «συνταγή της επιτυχίας», την οποία εφαρμόζει και η Mobile Technology ως επίσημος αντιπρόσωπος του οίκου σε Ελλάδα και Κύπρο, περιλαμβάνει τα εξής σε επίπεδο εξοπλισμού και λογισμικού:

Ηλεκτρονικές ετικέτες ραφιού «νέας γενιάς»

Λειτουργούν ως micro web pages που προβάλλουν omnichannel δεδομένα, τόσο στο προσωπικό, όσο και στους καταναλωτές, με αποτέλεσμα να διευκολύνουν τους υπαλλήλους του καταστήματος στα καθημερινά τους καθήκοντα, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούν μια μοναδική instore εμπειρία για τους επισκέπτες του χώρου σας.

Συνδυάζοντας υποδομές επικοινωνιών χαμηλής κατανάλωσης (IoT), έγχρωμες ετικέτες υψηλής ανάλυσης, αισθητήρες, ενεργό NFC, ανταλλαγή δεδομένων σε πολύ μεγάλες ταχύτητες, LED-flashing κ.α. προηγμένες τεχνικές δυνατότητες, οι λύσεις ηλεκτρονικών ετικετών ραφιού επιτυγχάνουν πολλαπλά οφέλη. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν η αυτόματη ανανέωση τιμών και η ευελιξία στη διαχείρισή τους, ο αυτοματοποιημένος έλεγχος ραφιού και ο γρήγορος εντοπισμός της έλλειψης προϊόντων, το αυξημένο engagement των καταναλωτών και η παροχή ψηφιακών υπηρεσιών ενώ βρίσκονται instore κ.α. πολλά.

Συνδυάστε με τη βραβευμένη λύση Captana 

Οι ηλεκτρονικές ετικέτες της VusionGroup συνδυάζονται προαιρετικά με τη λύση Captana και σας δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθείτε το περιεχόμενο όλων των ραφιών του καταστήματος σε πραγματικό χρόνο από την οθόνη του smartphone/laptop/tablet σας. Η λύση Captana προϋποθέτει την εγκατάσταση mini ασύρματων καμερών (Shelf-Eye) και εντός λίγων δευτερολέπτων σας δίνει πρόσβαση σε πολύτιμα δεδομένα για το κατάστημά σας μέσω του Captana portal.

Δυνατότητες της λύσης Captana:
• Εσείς, το προσωπικό, ακόμα και οι προμηθευτές σας (προαιρετικά) λαμβάνετε ειδοποιήσεις και προβλέψεις για τις πωλήσεις, άρα και για τις ελλείψεις προϊόντων
• Εντοπίζετε προϊόντα που έχουν τοποθετηθεί σε λάθος θέση με μεγάλη ακρίβεια
• Συλλέγετε προϊοντικές πληροφορίες π.χ. ημερομηνία λήξης, κατασκευαστής, χώρα προέλευσης κ.α. για τον προγραμματισμό σας
• Επιλύετε θέματα που προκύπτουν μέσω mobile app, χρησιμοποιώντας λειτουργίες των ηλεκτρονικών ετικετών (flashing, κατηγορίες προϊόντων, συστοιχίες ραφιών κ.α.)
• Συντονίζετε αποτελεσματικά διαδικασίες ζωτικής σημασίας στο λιανεμπόριο (αναπλήρωση ραφιών-διαχείριση αποθεμάτων-ανεφοδιασμός του καταστήματος)
 

Vusion Retail - cloud πλατφόρμα διαχείρισης IoT

Διασφαλίζει ότι η υποδομή σας είναι λειτουργική και ότι οι συσκευές του καταστήματός σας είναι πάντα ενημερωμένες και έτοιμες για χρήση.
Η εξειδικευμένη πλατφόρμα εγγυάται τη δυναμική ανανέωση τιμών και την υλοποίηση της στρατηγικής marketing που έχετε επιλέξει, με τιμές που είναι πάντα συγχρονισμένες και προωθητικές ενέργειες που βασίζονται στα δεδομένα του καταστήματός σας.

Display Manager/Studio/Manager – Ο κεντρικός πυρήνας της λύσης Vusion

Από το interface του Display Manager μπορείτε να ελέγχετε τιμές και προωθητικές ενέργειες, ώστε να είναι πάντα συγχρονισμένες online και instore. Η εύχρηστη πλατφόρμα, Studio, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε γρήγορα ειδικές προσφορές και να αξιοποιήσετε στο μέγιστο βαθμό τις δυνατότητες της λύσης ESL. Με το απόλυτο διαχειριστικό εργαλείο, Manager, αποκτάτε πλήρη εικόνα των καταστημάτων της επιχείρησής σας και εξασφαλίζετε συνοχή τόσο στις τιμές, όσο και στο brand identity σας.

Ασύρματο δίκτυο υψηλών προδιαγραφών

Σε συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές, όπως είναι οι Cisco, Aruba και Extreme Networks, δημιουργήθηκε μια αξιόπιστη λύση που μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα καταστήματα, ανεξάρτητα από την υποδομή τους. Επιτρέπει την ταχύτατη αναβάθμιση firmware των ετικετών και γρήγορα rollouts, ενώ περιορίζει την ανάγκη συντήρησης, δίνοντας στο προσωπικό σας τη δυνατότητα να ασχοληθεί με άλλες πιο παραγωγικές εργασίες.

Διαβάστε περισσότερα για τα οφέλη και τις δυνατότητες των λύσεων ESL ή επικοινωνήστε με έναν εκπρόσωπό μας.

`Αλλα προϊόντα Marketing Innovation που παρέχει η Mobile Technology: Pepper NAO 

 

 

Με ενδιαφέρει
Close

Με ενδιαφέρει

Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Activate